Beställ

Det är inte alltid så lätt att ta betalt för sitt hantverk. Är priset för högt, så vill ingen köpa, och är det för lågt så förstör man för sina skaparsyskon som försöker leva på detta, och grips dessutom av en tröstlös känsla av nedvärdering.

När jag nu tar upp beställningar, så försöker jag mig på en variant där både mina kunder och jag ska känna oss nöjda. Det går till såhär:

Tala om för mig vad du vill ha, och hur mycket du är beredd att betala, så ger jag ett förslag på hur stor den färdiga produkten blir för just den summan och hur mycket detaljer jag kan lägga på den. Lite som den gamla goda tidens lösgodisförsäljning i en kiosklucka, ”för fem kronor blandad saltlakrits”. Vill du ha för 400 kr eldtroll? 100 kr skyddsängel? 1500 kr tomte? Du bestämmer priset, jag anpassar arbetsmängden efter vad jag tycker är rimligt med skatten inräknad. Frakt tillkommer om du inte kan hämta i Uppsala, men företaget är litet nog att vara momsbefriat.

Några av mina tidigare alster finns under fliken Galleri, där du kan få en känsla för min stil och teknik, men jag älskar att få utmaningar så kom med dina egna idéer så hjälper du mig växa i mitt skapande! Jag vill dock inte göra porträttlika kopior av djur, det lämnar jag till andra, men andra vilda eller milda idéer är välkomna! ”Undrar om det går att göra ett våffelhjärta i ull” funderade en väninna – och visst gjorde det det, men jag hade aldrig kommit på tanken att göra det själv, så kom gärna med förslag!


%d bloggare gillar detta: